Kun konesaumakatto tehdään korkealla ammattitaidolla, niin lopputulos on tiivein mahdollinen vesikatto. Läpivientien ja jiirien saumat sulautuvat varsinaisten kattopeltien kanssa yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. Kattoon ei tule yhtään läpimenevää kiinnikettä. Katteen kiinnittäminen tapahtuu pohjalaudoitukseen tehtävillä piilokiinnikkeillä. Saumauksissa käytetään perinteisesti valmistettua saumamaalia, mikä estää veden kapillaarisen tunkeutumisen saumakohdista.

Peltiseppä on käsityöammatti, jonka taitajia on yhä vähemmän. Ammattitaito hioutuu työn kautta ja oman erikoisryhmänsä muodostavat kattopeltitöiden tekijät. Käsityöosaamisen lisäksi kattotöissä tarvitaan saumatonta yhteistyötä verstaan kanssa, jotta moduulit valmistuvat virheettöminä ja oikea-aikaisesti. Tämän summana on mahdollista tarjota asiakkaalle edulliseen hintaan vesitiivis, erittäin pitkäikäinen ja helppohoitoinen katto.

Peltisepänliike Seppo Koskinen Oy:n erityisosaamista ovat vaikeat muodot: kaarevat, pyöreät, polveilevat, kulmikkaat – ylipäänsä mutkikkaat ja monimuotoiset katot. Yritys on tehnyt kattoja mm. vanhoja kirkkoihin ja erilaisiin suojeltavaksi määrättyihin rakennuksiin.

Kun Peltisepänliikkeen Seppo Koskinen puhuu konesaumakatoista, hän tarkoittaa katon lisäksi kouruja, syöksytorvia, piipun pellityksiä, lumiesteitä, tikkaita ja kulkusiltoja: yrityksestä saa aina ”avaimet käteen” –palvelun asiakkaan tarvitsemassa laajuudessa.

Hartolan srk-talo

Hartolan kuninkaankartano

Hartolan yhteiskoulu

Sysmän Teatteritalo

hartolan onnikaluste

Hartolan Onnikaluste

hartolan onnela

Hartolan Onnela

hartolan linnahotelli

Hartolan Linna-hotelli

hartolan yhdystie5

Hartolan Yhdystie 5

hartolan vammaispalvelutalo

Hartolan Vammaisten Palvelutalo