Lumi katolla ei ole leikin asia

Katolle kertyvä lumi aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja suojan välillä lumen muodostama paino voi rikkoa rakenteita ja aiheuttaa kalliita korjauksia. Lumikerroksen alle muodostuu suojakeleillä jääkerros, jonka alle sulava vesi tunkeutuu kattorakenteista sisään aikaansaaden vesivahinkoja. Lumiesteet ja kattotikkaat ovat kovilla, kun lumimassa on riittävän iso. Edelleen katoilta hallitsemattomasti putoava lumi on ihmisille vaaraksi.

Lumenpudottaja Tarmo on kehitetty helpottamaan kattolumien poistoa

Lumenpudottaja Tarmo on suomalaisen tuotekehittelyn tuloksena syntynyt työväline kattolumien poistamiseen. Tarmo on ammattilaisen työkalu, mutta keveytensä ja helppokäyttöisyytensä ansiota se sopii jokaisen käteen ja käyttöön. Tuote on kehittynyt vuosien kuluessa nykyiseen muotoon, kun Peltisepänliike Seppo Koskinen Oy:ssä on kohdattu melkeinpä aina lumiongelmia kattotyöprojektien yhteydessä.

Tarmon toimintasäde on 6 metriä. Se irrottaa lumen terällä, joka on helppo säätää katon kanssa sopivaan kulmaan. Lunta leikkaavan kaukalon jalas on muotoiltu siten, että leikkaava terä ei osu kattoon. Kaukaloon kertyvä lumi putoaa pitkää muoviohjainta pitkin vapaasti alas – ilman merkittävää voiman käyttöä. Alumiinirakenne on kestävä, mutta kevyt. Varsi on jäykkä, joten työkalua on vaivaton liikuttaa paikasta toiseen. Tarmo toimii kahteen suuntaan: se pudottaa lunta sekä työnnettäessä että vedettäessä. Tiivistäen Tarmo on kevyt käyttää ja se on nopea, joten työteho on erinomainen. Tarmo sopii kaikille kattotyypeille ja se pystyy kaikenlaiseen, myös kovettuneeseen, lumeen. Lumiesteet eivät haittaa työskentelyä.

Lumenpudottaja Tarmo on helppokäyttöinen ja turvallinen työväline

Tarmo on helppo kasata ja purkaa ja se mahtuu pieneen tilaan, joten kuljetus ja säilytys käyvät vaivattomasti. Työturvallisuus on hyvä: lappeen sijaan työskentely tapahtuu lähtökohtaisesti joko maasta tai harjalta käsin. Nykyinen asiakaskunta muodostuu ammattikäyttäjistä (palolaitokset, kiinteistöhoitoalan yritykset) sekä taloyhtiöstä ja yksityishenkilöistä.

Osta Lumenpudottaja Tarmo

Kysy lisätietoja
Seppo Koskinen, 0400 594 728
seppo.koskinen (at) phnet.fi